joi, 17 februarie 2011

Secretul vindecărilor prin tăierea sub limbă

Secretul vindecărilor prin tăierea sub limbă
       CIOBANU CORNEL -AUGUSTIN

A învăţat cum se taie sub limbă de la tatăl său, care a practicat metoda timp de peste 30 de ani. Spune că de la el a moştenit harul şi îndemînarea
Dupa ce il asistase ani buni de zile pe tatal lui, a incercat sa faca si el o astfel de operatie. I-a reusit din prima si de atunci nu s-a mai oprit. I-a placut atat de mult sa ajute oamenii aflati in suferinta incat a urmat chiar cursurile unei scoli de profil si a ajuns asistent medical generalist cu acte in regula. 'Intr-o zi un barbat din sat a venit la noi acasa pentru ca tatal meu sa-l trateze. Era bolnav de hepatita!Tata era plecat si m-am oferit eu sa-l tai. Operatia a decurs excelent, omul a scapat de hepatita si de atunci s-a dus vorba din om in om ca in afara de tatal meu si eu pot face aceasta mica interventie!
Rezultatele sale au ajuns să fie cunoscute atat în ţară cat şi în străinătate. Cea mai bună reclamă, fără trimiteri inventate şi false recomandări, i-au făcut-o chiar cei pe care i-a vindecat.
Ce boli se pot vindeca prin această metodă?
– În special afecţiunile hepato-biliare (hepatită de orice fel, ciroză, mai ales diabet), infecţii în sange, leucemie, colesterol mărit, disfuncţii sexuale (impotenţă), probleme de menstruaţie, hipertensiune, anemii, migrene, acnee, psoriazis, varice, spondiloză sînt doar cîteva din bolile care se pot trata cu aceste tăieri sub limbă. Mai mult, există oameni care se simt obosiţi tot timpul şi acuză stări de epuizare, oameni care nu au poftă de mancare şi, după ce mănancă, le vine mereu să verse. Aceştia, dacă se taie sub limbă, capătă dintr-o dată, ca printr-un miracol, voiciune şi poftă de viaţă. A nu se crede, totuşi, că tăierea sub limbă vindecă toate bolile pămantului... Un alt aspect ar fi că, după felul în care arată vinişoarele, pot să cunosc dacă boala din organism este recentă sau mai veche. Un om bolnav are vinişoare îngroşate, cu ramificaţii vizibile. După tăiere, în funcţie de culoarea şi vascozitatea sangelui, cunosc ce organe sunt afectate şi le spun oamenilor de ce să se trateze.
Este tăierea sub limbă recomandată numai pentru oamenii bolnavi sau şi pentru cei sănătoşi?
– O astfel de operaţie este benefică pentru toată lumea. Se poate face şi preventiv. Nu doare şi nu face rău nimănui. Eu sînt tăiat sub limbă de aproape 30 de ori. N-am fost bolnav niciodată, n-am avut probleme cu ficatul, cu inima cu absolut nimic. Am deja oameni care vin în fiecare an. Este o detoxifiere a sangelui şi a întregului organism. Operaţia durează 15-20 de minute, pană cand sangerarea se opreşte de la sine, fără să lase vreo urmă. Saliva şi apa rece cicatrizează imediat.

45 de comentarii:

  1. cat singe curge in general dupa taiere si in cat timp se vindeca rana.
    merci
    Viorel

    RăspundețiȘtergere
  2. Aveti cumva si clip pe YouTube cu tehnica DVS?
    Si in Canada sinteti celebru...
    Dan Popescu
    sasi101.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna ziua,

    Ma bucur ca duceti mai departe leacurile stravechi.

    As avea cateva intrebari pentru dvs.:

    1. Taietura se face la baza vinisoarei?

    2. Ce lama si ce bisturiu utilizati pentru taieturi (marca si modelul)?

    3. V-ati gandit sa lasati mostenire aceasta tehnica umanitatii, si anume sa faceti o carte sau un film in care sa explicati tehnica de la A la Z ? Cu siguranta generatiile viitoare vor avea nevoie de asa ceva stiindu-se ca sistemul actual ne vrea ca niste roboti ci nu ca fiinte umane libere si iubitoare. Consider ca daca fiecare dintre noi si-ar indeparta frica de sange si fricile in general, ar putea sa se vindece singuri fara a avea nevoie de intermediari.

    4. Ati putea sa afisati adresa dvs. de e-mail?

    Multumesc pentru amabilitatea de a raspunde la intrebarile expuse.

    Numai bine.

    Imola.

    RăspundețiȘtergere
  4. CUM PUTETI CREDE ASA CEVA OAMENI BUNI??? TRAIM IN ANUL 2012 SI INCA PUTEM CREDE IN ASA CEVA??? CHIAR ASA DE INAPOIATI MINTALI NE CREDETI? SUNT TOTAL DEZAMAGIT CA POT EXISTA LA ORA ACTUALA REPORTERI CARE POT PRELUA SI DIFUZA IN MASS MEDIA ASA CRETINITATI..
    RUSINE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă Xenofonte,dacă ieşti mai înaintată mintal,nu te manifesta în halul ăsta.Eu personal am fost tăiat sub limbă de tatăl lui domnu Cornel în anul 1974 după o hepatită.Din acel moment nu am mai ţinut regim,mă simt excelent şi nu am avut probleme cu ficatul.

      Ștergere
    2. Kostas stie sa faca ceva decat sa critice ? La critica santem foarte buni! Ce pacat !

      Ștergere
    3. Eu cred în aceste practici pentru ca nu sunt malefice nu se ocupa cu magia.
      Sunt doar traditii străvechi sunt obiceiurile noastre din străbuni lăsate de la dacii Xamolxieni.
      Eu am 52 de ani și de obicei sunt mai sceptic. Dar cred pentru ca când eram mic auzeam de aceste tăieri sub limba în care se duceau chiar și doctori și oameni grei din securitate a fost tăiați sub limba spuneau bătrânii.
      Și este benefic organismului pentru ca sunt lucruri cu har care nu le poate face oricine doar acești vraci cu gândire data și cunoștințe de la Dumnezeu.
      As vrea să-mi fac o programare pe aceasta tema.
      De obicei eu nu sunt un pupincurist dar dai CEZARULUI CE ESTE AL LUI. Doctorii din ziua de astăzi lasă de dorit.
      Exem. Am fost la trei doctori cu aceiași problema și am avut trei diagnostice cu trei diagnostice am fost la doctorul de familie și ne-am amuzat râzând ce diagnostic îmi va pune ea.

      Ștergere
    4. Acest comentariu este făcut de mine CISMARU SORIN DIN GALATI

      Ștergere
    5. O întrebare pentru DOM. Ciobanu Cornel singurul Vraci dedicat fără frica.
      Eu am diabet și un infarct cu doua stenduri pe artera dreapta. Soția este și ea bolnavă hernie discala cu glaucum cu tiroida și diabet tot grad 2 și steatoza hepatica.
      Băiatul nostru cu diabet Tip 1 insulina și dureri de piceoare și câteva pete pe el. Și toți avem ficatul afectat de la atâtea pastile
      Dom Ciobanu Cornel ați putea să ne spuneți ceva dacă vom avea inbunatatiri de sănătate în urma acestei tăieri sub limba.
      Vrem sa ne faceți o programare.
      Va rog dați-ne un răspuns.
      Și aici ca să vadă lumea și sa creadă ca minunile sunt făcute chiar de oameni însemnați aleși de BUNUL DUMNEZEU.
      ȘI DAȚI-MI UN RĂSPUNS ȘI ADRESA DE E-MAIL cismarusorin45@gmail.com

      Ștergere
  5. http://www.youtube.com/results?search_query=taierea+sub+limba&oq=taierea+sub+limba&gs_l=youtube.3..0.4204.9701.0.10777.17.7.0.10.10.0.131.669.5j2.7.0...0.0...1ac.1.3UPzTLmvX8E cerea cineva clipuri pe youtube

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu trebuie sa ajung urgent la dumneavoastra....dar e greu cu transportul din Austria :(

    RăspundețiȘtergere
  7. va salut. pe la Galati ajungeti ? sau prin apropiere ?

    RăspundețiȘtergere
  8. pe data de 16-17 decembrie 2014 voi avea program de cabinet la FOCSANI iar pe data de 18-19 voi avea program de cabinet la GALATI.pentru detalii va rog sa ma sunati.

    RăspundețiȘtergere
  9. In zalau sau in apropiere cand ajungeti?

    RăspundețiȘtergere
  10. După o hepatită am fost tăiat sub limbă în 1974 de domnul Ciobanu,tatăl lui Cornel,sunt plecat din Lupeni din anul 1976.Ficămia de 9 ani după o hepatită a fost tăiată sub limbă de domnul Ciobanu junior în anul 1991,după care nu a mai ţinut regim şi s-a vindecat.Acum nepoţelul meu de 4 anişori s-a înbolnăvit şi am să-l contactez pe domnul Ciobanu pentru a face intervenţia de tăiere sub limbă.Să-i dea Domnul putere şi sănătate să poată ajunge la toţi oamenii care au nevoie de dânsul.

    RăspundețiȘtergere
  11. Cand si unde puteti face o astfel de in terventie? Am vazut ca sunteti foarte solicitat. Si, nu in ultimul rand cat costa?

    RăspundețiȘtergere
  12. buna ziua d na cristina.va rog pt informatii va las nr de tel 0722 715 441

    RăspundețiȘtergere
  13. buna ziua d na cristina.va rog pt informatii va las nr de tel 0722 715 441

    RăspundețiȘtergere
  14. d-le Ciobanu. Sunt din Bacia, 50 km de dv. Am avut un atac cerebral vasculr ischemic, (AVC) acum 2 ani. Mi-ati promis ca treceti pe la mine dar probabil ati uitat, avand multi pcienti. Revin deci cu propunerea de a-mi face interventia daca se poate. Va rog sa-mi raspundeti, chiar daca nu puteti veni. adresa mea de email este livius_herdian@yahoo.com sau telefoanele: 0720541144 0722275413. Va rog raspundeti-mi! Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  15. buna ziua pe la galati cand ajungeti sau prin apropiere...adresa mea de email este:maya.marya86@yahoo.com sau la tel:0755644199

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna ziua.La Bacau cind veniti?Sint intr-o situatie grea,de sanatate,si asi dori sa incerc si eu ,aceasta practica,cu taiatul sub limba.Imi spune inima,ca dupa,o sa fiu bine.Pentru raspuns,achiribau@gmail.com.Va multumesc mult.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna ziua la București ajungeți am nevoie de ajutorul dvs domnu Ciobanu...

    RăspundețiȘtergere
  18. Am nevoie urgent de ajutorul dvs pt aceasta operatie veniți și la București Nr meu de contact este 0768469040Andrei .am 38 de ani

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna ziua.Dnul Cornel . Aveti un cabinet unde puteti fi gasit sau se poate face o programare? Va multumesc

    RăspundețiȘtergere
  20. buna ziua,sant din sudul tarii ,din orasul Giurgiu si as dorii sa stiu cum pot lua legatura cu dv.veniti prin bucuresti ca este mai aproape cum sa procedam pentru o incizie,multumesc,o zi buna

    RăspundețiȘtergere
  21. Bună ziua În Galați când ajungeți?

    RăspundețiȘtergere
  22. AM BPOC SEVER SI AM URMATORELEANALIZE:
    - RBC=6.12 fat de 4.4-5.9;
    - HGB =18.4 fata de 14-17.5;
    - HCT = 62.7 fata de 40-52;
    -MCV =102.5 fata de 0-97;
    - VSH 1 ora= 1 fata de 2-20
    As dori sa-mi fac taiere sub limba sunt din Videle,va rog sa ma programati.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ma numesc Ali Nuhzet -51 ani- si sunt din Constanta, am probleme cu fierea dar am si un diabet tip2. As vrea stiu daca prin Constanta ajungeti??? Astept raspuns. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  24. Buna ziua! In Bucuresti cand ajungeti? Cat Costa aceasta inizio?

    RăspundețiȘtergere
  25. Am BPOC, si acum de 3saptamani am dureri in zona ficatului.Sunt din Tg Neamt , as vrea o programare.Nr de contact 0751409091

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna ziua,m-ar interesa si pe mine daca la Pitesti-Arges ajungeti si cand...daca aveti zile din saptamana stabilite...sau veniti numai la cerere.si o alta rugaminte daca se poate pe care din nr de tel va pot gasi..
    Multumesc frumos

    RăspundețiȘtergere
  27. Bună ziua! Cum pot lua legătura cu dumneavoastră?

    RăspundețiȘtergere
  28. buna ziua, ajungeti in vara aceasta pe litoral...constanta..?
    sau unde va pot contacta ?

    RăspundețiȘtergere
  29. Buna ziua...

    In Timişoara cand veniti...? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doar ce a fost în zona d.voastra!
      Sunat la 0722715441 pentru programare.
      O zi buna!

      Ștergere
  30. Când pot să vă găsesc în Ploiesti Prahova?îmi doresc mult!Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  31. Va rog dacă puteți să-mi răspundeți,vă mulțumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  32. Vreau și eu tratat când aveți programări la Constanța .0722290749

    RăspundețiȘtergere