Contact


Contact

Numerele de telefon la care pot fi contactat sunt urmatoarele:
CABINET LUPENI :0254-561-126
MOBIL :0722-715-441 SAU 0723-156-937
COSMOTE : 0762-284-760Cine este Cornel Ciobanu?

Ma numesc Cornel Ciobanu -Augustin.Parintii mei m-au dat la scoala inca de la varsta de 6 ani ,eram un baiat foarte dezghetat la minte .Am terminat scoala generala la Lupeni unde eram un copil premiat mereu ,imi placea foarte mult sa invat fiind foarte bine motivat de parintii mei care munceau foarte mult pentru mine si sora mea.Am ajuns la liceu unde am terminat cu bine si am luat bacul cu o medie frumoasa.
    Dupa revolutie am incercat sa ma stabilesc in Germania,dar dupa cativa ani am revenit in tara.Era totul foarte greu ,insa norocul meu era acela ca aveam un "dar" de la Dumnezeu ,acela de a taia sub limba .Asta o faceam inca de pe timpul cand eram la liceu in clasa a IX-a.Pe timpul acela nu stiam prea multe despre taiatul sub limba ,dar interesat invatam mereu din cartile de medicina naturista ale tatalui meu.
    Am facut o scoala de asistenti medicali generalisti la Petrosani.Apoi lumea a ajuns sa ma cunoasca fie din ziare unde aveam aparitii mereu ori de la diferitele posturi de televiziune unde apaream lunar,astfel am ajuns sa fiu cunoscut peste hotare.Am fost contactat de foarte multe persoane de peste hotare : America,Canada,Emiratele Arabe,unde am avut o frumoasa activitate.
    O astfel de operaţie este benefică pentru toată lumea. Se poate face şi preventiv. Nu doare şi nu face rău nimănui. Eu sînt tăiat sub limbă de aproape 30 de ori. N-am fost bolnav niciodată, n-am avut probleme cu ficatul, cu inima cu absolut nimic. Am deja oameni care vin în fiecare an. Este o detoxifiere a sangelui şi a întregului organism. Operaţia durează 15-20 de minute, pană cand sangerarea se opreşte de la sine, fără să lase vreo urmă. Saliva şi apa rece cicatrizează imediat
 
 
 
PRECIZEZ CA FAC SI DEPLASARI IN TARA